Personvernerklæring

 

Hvem er vi

 

Organisasjonen Nosework Norge ble stiftet i november 2014 og registrert i Brønnøysundregistrene i starten av desember 2014.

Nosework Norge («NwN» og «vi») skal være hundesporten Nosework sitt offisielle organ her i Norge. Organisasjonen skal utvikle hundesporten og ivareta sportens interesser her i Norge.

Nosework Norge skal spre informasjon om sporten Nosework, utvikle norsk regelverk for sporten og være offisiell arrangør av konkurranser i Norge. 

Organisasjonsnummer: 914 561 299

Nettstedsadresse: http://www.nosework.no

Informasjon om styret finner du her: https://www.nosework.no/styret/

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nosework Norge er opptatt av at du skal ha tillit til oss, og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen. Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters behandling av personopplysninger, disse kan ha egne personvernerklæringer og egen praksis som de selv er ansvarlige for.

Når du blir medlem av Nosework Norge, deltar på våre arrangementer, besøker våre nettsider eller engasjeres på andre måter i forbindelse med Nosework Norge, mottar vi typisk følgende opplysninger om deg:  navn, epostadresse, kontaktinformasjon, dato for innmelding, kontoinformasjon, brukerkontoinnstillinger, transaksjonsdata, informasjon om dine hunder (rase, navn, helse, IDnummer, deltagelse) resultater fra LGT og konkurranser og teknisk informasjon som opplysninger om informasjonskapsler.

Ved eventuelle disiplinærsaker vil informasjon om hendelser, vitneuttalelser og informasjon om vedtak bli samlet inn fra medlemmer, klubber og andre aktuelle kilder.

 

Nosework Norge kan benytte din kontaktinformasjon til å sende deg brev, e-post og SMS med informasjon som Nosework Norge anser som relevant for deg som medlem, som informasjon om Nosework Norge, våre arrangementer eller annen informasjon og tilbud fra våre samarbeidspartnere. Vi bruker opplysninger om deg og din(e) hund(er) ved administrering av ditt medlemskap og gjennomføring av arrangementer og konkurranser, eller ved medlemsundersøkelser.

Ved besøk av våre nettsider samler vi og våre underleverandører av nettsiden inn og lagrer informasjon om brukeratferd. Dette inkluderer opplysninger om IPadresse, nettlesere, lokasjoner, nettleverandør, operativsystemer, nettaktivitet. Dette for å optimalisere våre nettsider for våre besøkende, og utføre analyser av mønstre ved nettsidebruk.

Det rettslige grunnlaget er for å oppfylle vår avtale med brukere for å kunne administrere og opprette medlemskap, arrangementer og konkurranser, behandle konkurranse og LGT-resultater, og tilpasse nettsider og tjenester til brukernes behov.

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Kontaktskjemaer

Dersom du tar kontakt med oss via epost, kontaktskjema, sms eller lignende, kan innsamlede opplysninger benyttes for å kontakte deg. Typisk informasjon som blir samlet er navn, epostadresse, telefonnummer eller annen informasjon bruker selv oppgir. Innsendt informasjon vil bli oppbevart så lenge det anses som hensiktsmessig. Epostadresser og annen kontaktinformasjon kan benyttes til utsending av informasjon fra Nosework Norge om arrangementer, konkurranser og annen relevant informasjon.

 

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Informasjonskapsler kan også brukes for å måle trafikken på våre nettsider.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Nosework Norge benytter seg av forskjellige programmer og plugins gjennom WordPress for innsamling, lagring og informasjonsbehandling. Disse leverandørene behandler data på våre vegne i henhold til databehandler og våre instrukser, og i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. Ved samtykke kan dine kontaktopplysninger kunne deles med samarbeidspartnere eller andre tredjeparter for markedsføringsformål for Nosework Norge eller våre arrangementer.

Leverandører, plugins og samarbeidspartnere vi benytter er:

WordPress

Memberpress

Stripe (betalingstjeneste)

Paypal (betalingstjeneste)

MailChimp

 

Instruktører og Dommere godkjent i Nosework Norge blir publisert på en offentlig liste, for at medlemmer og andre lettere skal kunne finne frem til kurs, arrangementer og lignende.

 

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Utvalgte personer i administrative stillinger i Nosework Norge har tilgang til lister med LGT-resultater, Merker og Konkurranseresultater, for å administrere og arrangere konkurranser og resultater, eller for andre relevante oppgaver. Resultater fra konkurranser, merker og LGT kan publiseres offentlig.

 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å ta kontakt med oss. Dine rettigheter omfatter:

Innsyn – rett til å vite hvilke personopplysninger vi har om deg.

Korrigering – Rette og korrigere feil, ufullstendige eller urelevante opplysninger om deg.

Sletting – Rett til å slette opplysninger vi ikke har grunnlag for å oppbevare.

Tilbakekalling – Du har rett til å tilbakekalle et samtykke du har gitt oss, og motsette deg vår bruk av dine opplysninger blant annet til bruk til direkte markedsføring.

Dataportabilitet – Du har rett til å be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert og maskinlesbar format.

 

Disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følge av lov. Vi besvarer dine henvendelse så snart som mulig.

 

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Din kontaktinformasjon

Ved spørsmål om personvern, ta kontakt med noseworknorge@gmail.com.

 

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen uten forvarsel. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Siste versjon av personvernerklæringen vil alltid ligge på denne siden.