Årsmøte

dog, pet, containment-4977599.jpg

Møtet foregår online, 25. april kl 19:00, via Google Meets

Vedlagt finner du sakspapirene til møtet.

Vi har mange inkomne saker i år.

Vi ber årsmøtedeltakerne forberede seg godt slik at vi sparer tid under gjennomføring av møtet.

 Inkomne saker som originalt sendt inn

Beklagelig var sak 10 Gjennomgang regelverk dessverre falt ut ved første utsending.

Vær ute i god tid med å logge på slik at vi har god tid til å slippe deg inn i møtet og hjelpe deg dersom det blir tekniske utfordringer. Test gjerne innloggingen til møtet god tid i forveien, frem til det punktet hvor det står at du venter på å bli sluppet inn i møtet. Sjekk gjerne at du finner innstillingene for lyd og kamera, hvordan du slår av og på demping av mikrofonen og hvor du finner hånden som symboliserer håndsopprekning. Du kan følge møtet både fra smarttlf og fra PC. Vi anbefaler PC ettersom det er lettere å få et overblikk over møtet og fordi det er lettere å følge med på dokumenter som vises underveis. Vi satser på at alt fungerer som det skal, men håper på tålmodighet dersom ting tar tid.

Merk: Link til møtet blir lagt ut på nettsidene og du må være logget inn for å få opp linken!

Kun betalende medlemmer har stemmerett, bruk fullt navn ved innlogging slik at din stemme også teller!

Årsmøtet 2023 holdes online 25. april kl 19:00 via Google Meets.