Ny veileder for konkurranser og reisestøtte
22985
post-template-default,single,single-post,postid-22985,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23644

Ny veileder for konkurranser og reisestøtte

Vi ser at flere og flere viser interesse for å holde konkurranser og det er kjempe gøy! For å gjøre det litt lettere har vi laget en veileder for hvordan man skal søke. Veilederen inneholder detaljer om hva som skal med i søknaden og hva man bør ha tenkt over før man velger et område. Vi er også veldig mottagelige for spørsmål!

Veilederen finner du på siden Nyttige dokumenter.

I 2019 og 2020 er det også mulighet for å søke støtte til å hente inn dommere utenfor egen landsdel. På denne måten håper vi at det vil gjøre det lettere å få i gang flere konkurranser spredd over et større geografisk område og at flere dommere vil få opparbeidet seg erfaring på å dømme konkurranser.

Det er lav terskel for å være med på nosework konkurranser og vi ønsker å støtte alle som vil arrangere! Ta gjerne kontakt med oss om dere vurderer å holde konkurranse så kan vi gi råd etter beste evne.

Det er gledelig å se at sporten vokser. Takk til alle dere som er gode ambassadører der ute og takk til alle som har arrangert kurs og konkurranser i 2019!