Nervepirrende planlegging av konkurranse i Bergen

Konkurransen 5.-6. oktober med Spesialist 1 romsøk og Spesialist 1 emballasje i Bergen var godkjent, flybilletten til dommeren betalt og alt var lagt til rette da den mystiske hundesykdommen rammet hele Norge i september. Flere LGTer måtte avlyses og folk fra Østlandet trakk seg tidlig fra konkurransen. Arrangørene begynte å lete etter en annen dato og begynte å omorganisere, men i siste liten, 26.september, kom meldingen fra Mattilsynet om at det generelle rådet om å begrense nærkontaktet mellom hunder opphørte. Til tross for all motgang ble det en veldig bra arrangert og trivelig konkurransehelg, med LGTer før konkurransen og mange trivelige ekvipasjer. Det var god stemning og vi var heldige med været også. Ingen regn i Bergen!

Takk til 2 veeeldig flinke og fleksible arrangører og folket som stilte bygningene til rådighet!